Fjalor Anglisht - Japonisht:

quarrelsome

Përkufizimi:
rate 1. tending to fight, argumentative, contentious, disputatious
rate 2. adj (disapproving) A quarrelsome person repeatedly argues with other people. They've got very quarrelsome kids, as I remember.
rate 3. Irascible
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme japonisht dhe përkthimet për "quarrelsome":
Anglisht Japonisht
Pra, kjo është se si ju thonë "quarrelsome" në japonisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "quarrelsome":
Anglisht Japonisht
.
Deri tani, 1,427,525 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 7,566.
Tags: quarrelsome, arasoizuki, 争い好き, 喧嘩早い, Anglisht - Japonisht Fjalor, Anglisht, Japonisht, përkthim
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga japanesedictionary.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0200 / 0.0108 (40)
Mbrapsht në krye