Во овој момент, на Македонски - Јапонски Речник има голем број на 19,006 зборови во македонски како 245,993 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,427,524 / изрази , меѓу 7,566 денес.
Тагови: Македонски - Јапонски речник,Македонски, Јапонски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Јапонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на japanesedictionary.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0157 / 0.0098 (20)
Вратете се на почетокот