Fjalor Anglisht - Japonisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme japonisht dhe përkthimet për "to be angry and quarrelsome":
Anglisht Japonisht
Pra, kjo është se si ju thonë "to be angry and quarrelsome" në japonisht.
 
Deri tani, 1,427,525 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 7,566.
Tags: to be angry and quarrelsome, arasoiikaru, 争い怒る, Anglisht - Japonisht Fjalor, Anglisht, Japonisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga japanesedictionary.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0583 / 0.0458 (36)
Mbrapsht në krye